Rabarberris
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start dagen før med at lave en rabarberkompot, vi har brugt opskriften her
Kog også risene dagen før Risene koges efter anvisningen på pakken, blot uden salt. Kogte ris vejer ca. det dobbelte af rå. Fløden piskes til flødeskum. De løskogte ris vendes. Serveres i portionsglas toppet med rabarberkompot og pyntet af med mandelsplitter. |
|
|
Opskriften er vist 16127 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne