Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gravy and bisquits (sovs og kiks)

Gravy and bisquits (sovs og kiks), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
2-3 spsk.mel
2 spsk.olie
250 g.krydret pølsefars
 Mælk
 Salt
 peber
 
 
Opskrift:
I en meget tykbundet kasserolle brunes melet i olien. Denne del af processen kræver lidt tålmodighed - der skal laves en mørk roux og det tager sin tid.

Melet skal hele tiden omrøres over ikke for kraftigt blus indtil det er næsten mahognifarvet. Kødet tilsættes og brunes let til det smuldrer. Derefter røres mælk i - lidt ad gangen, indtil ønsket konsistens. Sovsen spises blot med bisquits


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (16 stemmer)

Opskriften er vist 16364 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

TN  -  2017-08-24 14:30:27
ingen biscuits?

Merete  -  0000-00-00 00:00:00
Bisquits er små brød og ikke kiks