tykke - meget tykke - svinekoteletter med ben1400 g. tykke - meget tykke - svinekoteletter med ben
Fyld: Fyld:
1,5
dl.
majs i hele kerner (fra dåse siger originalen)1,5 dl. majs i hele kerner (fra dåse siger originalen)
1
dl.
brødkrumme1 dl. brødkrumme
1
spsk.
hakket persille1 spsk. hakket persille
Finthakket salvie - ca. 1 tsk Finthakket salvie - ca. 1 tsk
1
spsk.
fint hakket løg1 spsk. fint hakket løg
1,5
dl.
æbler, skrællede og skåret i små tern1,5 dl. æbler, skrællede og skåret i små tern
Majsolie til stegning Majsolie til stegning
Glasering: Glasering:
5
spsk.
honning5 spsk. honning
4
spsk.
mild sennep4 spsk. mild sennep
½
tsk.
tørret rosmarin½ tsk. tørret rosmarin
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Skær en dyb lomme i hver kotelet. Bland ingredienserne til fyldet, væd det med en anelse vand eller mælk, smag til med salt og peber og læg det i koteletterne. Brug et par kødnåle til at holde sammen på det. Koteletterne brunes godt på begge sider på panden i olie, lægges i ovnfast fad og steger færdige i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn - ca. 60 minutter.
Pisk honning, sennep, rosmarin, salt og peber sammen og brug det til at pensle kødet med flere gange under stegningen i ovnen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 25375 gange, og udskrevet 262 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider