Creamy Baked Chicken

Creamy Baked Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.kyllingebryst uden ben
8 skiverschweizerost (Emmentaler eller Danskmester)
1 dåseHeinz "creamy" hønsekødsuppe (koncentreret) Eller 5 dl hønsekødsuppe og 100 g flødeost
2.5 dl.krydrede brød croutoner
50 g.smeltet smør
 
 
Opskrift:
Bryststykkerne deles i halve eller i tredjedele og arrangeres i et smurt ovnfast fad. Skiver af ost lægges over. Suppen fortyndes efter anvisning og hældes ved. Bruges suppe og flødeost, varmes suppen op og osten tilsættes gradvist i klatter og piskes godt ind.

Croutonerne knuses og drysses over og til sidst dryppes smeltet smør over det hele. Bages i ovnen ved 200 grader til kødet er gennemstegt og overfladen er gylden og sprød - 45-50 minutter.

Tips:

Færdiglavede krydrede croutoner findes i et par udgaver færdige i Danmark. Men lav dem evt. selv: Brød afskorpes og skæres i små tern. De vædes akkurat med olivenolie, vendes i lidt knust hvidløg og blandes efter smag med tørrede krydderurter - timian, oregano, salvie for eksempel. Bages i ovnen ved 200 grader til de er sprøde og gyldne og drysses derefter med en anelse groft salt.





karakterer:
Opskriften er vist 20484 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu