Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Creamy Baked Chicken

Creamy Baked Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.kyllingebryst uden ben
8 skiverschweizerost (Emmentaler eller Danskmester)
1 dåseHeinz "creamy" hønsekødsuppe (koncentreret) Eller 5 dl hønsekødsuppe og 100 g flødeost
2,5 dl.krydrede brød croutoner
50 g.smeltet smør
 
 
Opskrift:
Bryststykkerne deles i halve eller i tredjedele og arrangeres i et smurt ovnfast fad. Skiver af ost lægges over. Suppen fortyndes efter anvisning og hældes ved. Bruges suppe og flødeost, varmes suppen op og osten tilsættes gradvist i klatter og piskes godt ind.

Croutonerne knuses og drysses over og til sidst dryppes smeltet smør over det hele. Bages i ovnen ved 200 grader til kødet er gennemstegt og overfladen er gylden og sprød - 45-50 minutter.

Tips:

Færdiglavede krydrede croutoner findes i et par udgaver færdige i Danmark. Men lav dem evt. selv: Brød afskorpes og skæres i små tern. De vædes akkurat med olivenolie, vendes i lidt knust hvidløg og blandes efter smag med tørrede krydderurter - timian, oregano, salvie for eksempel. Bages i ovnen ved 200 grader til de er sprøde og gyldne og drysses derefter med en anelse groft salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19548 gange,
og udskrevet 269 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu