Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nudler i østerssauce med friske grøntsager

Nudler i østerssauce med friske grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Nudler

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Shop Asia

Indsendt :



Ingredienser:
1 grøn peber
1 rød peber
125 g.strimlet kål
2 spsk.vand
200 g.kinesiske æg nudler
4 tørrede kinesiske svampe
1 spsk.vegetabilsk olie
3 fedhakket hvidløg
6 thailandske skalotteløg i skiver
2 stilkethailandske bladselleri i skiver
 
3 spsk.østerssauce
1 spsk.fiskesauce
1 spsk.kokossukker
50 g.usaltede hakkede jordnødder
 
Opskrift:
Kog æg nudlerne møre i en stor gryde kogende vand i ca. 5 minutter. Dryp godt af. Udblød svampene i varmt vand i 20 minutter og skær dem i tynde skiver. Varm olien op i en wok eller stor sauter pande, tilsæt hvidløg og sauter det i 1 minut. Tilsæt alle de øvrige ingredienser, undtagen jordnødder og nudler, og kog op. Skru ned for blusset og lad simre i 2 minutter, til grønsagerne er møre, men stadig sprøde. Rør de kogte nudler i og varm retten igennem i yderligere 1 minut, til nudlerne er gennemvarme. Drys med jordnødder


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17328 gange,
og udskrevet 323 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu