Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalvekød med lime og karrypasta

Kalvekød med lime og karrypasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.magert kalvekød
1 spsk.jordnøddeolie
400 g.babymajs
2-3 spsk.rød karrypasta
4 dl.kokosmælk
2 spsk.limeskal
1 spsk.fiskesauce
1 rød chili
1 grøn chili
 
Opskrift:
Skær kalvekødet i tern á 3 x 3 cm. Halver babymajs, og udkern chilierne og skær dem i tynde ringe. Varm en wok op, og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, røres karrypastaen i. Efter ½ minut tilsættes kalvekød, der steger i 4 minutter, til det er gennemstegt. Tilsæt så majs, kokosmælk, limeskal, grøn chili og fiskesauce. Kog videre i 3 - 4 minutter, til væsken er reduceret til ca. ¼. Anret retten i et fad og drys røde chiliringe over.

Server langkornede, kogte, hvide ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11141 gange,
og udskrevet 289 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu