Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































And med appelsin i wok

And med appelsin i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.andebryst
1 spsk.jordnøddeolie
 Saft af 2 appelsiner
75 g.nippede mang-tout ærter
¼ tsk.salt
1 spsk.honning
3 spsk.kogende vand
5 omgange med peberkværnen
2 tsk.lys, tør Sherry/risvin
2 tsk.fintreven appelsinskal
1 tsk.majsmel
250 g.lange, hvide ris
 
Opskrift:
Kog risene med 1 tsk. reven appelsinskal i vandet. Dryp af og hold risene varme. Skær andebrystet i 1 cm. brede skiver og mariner dem i salt, peber, majsmel, 1 tsk. reven appelsinskal og 1 tsk. Sherry eller risvin og bland godt. Pil appelsinerne og tag den hvide hinde omkring appelsinbådene af. Læg dem i en anden skål med 1 tsk. Sherry eller risvin og bland godt. I en tredie skål blandes honning og kogende vand. Pisk til honningen er opløst. Tag andestykkerne op med en hulske og hæld honningblandingen over. Varm en wok op, tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, kommes andestykker og marinade i. Steg i 3 minutter. Tilsæt appelsiner og ærter og steg videre i 2 - 3 minutter. Tag wokken af blusset og top and og grøntsager over den varme ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 37803 gange,
og udskrevet 858 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

nils  -  2013-12-14 20:06:37
svaret på hvornår appelsinsaften skal bruges kan jeg ikke se og er det rigtigt som der står at andestykkerne og marinaden skal på samtidigt det får det til a koge og ikke stege

Grethe  -  2013-04-28 18:15:46
Hvornår skal appelsinsaften bruges??