And med appelsin i wok
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene med 1 tsk. reven appelsinskal i vandet. Dryp af og hold risene varme.
Skær andebrystet i 1 cm. brede skiver og mariner dem i salt, peber, majsmel, 1 tsk. reven appelsinskal og 1 tsk. Sherry eller risvin og bland godt.
Pil appelsinerne og tag den hvide hinde omkring appelsinbådene af. Læg dem i en anden skål med 1 tsk. Sherry eller risvin og bland godt.
I en tredie skål blandes honning og kogende vand. Pisk til honningen er opløst.
Tag andestykkerne op med en hulske og hæld honningblandingen over.
Varm en wok op, tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, kommes andestykker og marinade i. Steg i 3 minutter. Tilsæt appelsiner og ærter og steg videre i 2 - 3 minutter. Tag wokken af blusset og top and og grøntsager over den varme ris.
|
|
Opskriften er vist 40940 gange,
og udskrevet 900 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer nils - 2013-12-14 20:06:37 svaret på hvornår appelsinsaften skal bruges kan jeg ikke se og er det rigtigt som der står at andestykkerne og marinaden skal på samtidigt det får det til a koge og ikke stege Grethe - 2013-04-28 18:15:46 Hvornår skal appelsinsaften bruges?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne