Varm tunsauce med pasta

Varm tunsauce med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :

Ingredienser:
400 g.tørret pasta
2 dåsertun i vand (á ca. 185 g.)
25 g.smør
2 tsk.karry
5 finthakkede zittauerløg
3 fedknust hvidløg
1 dl.hakket kapers
2 dl.vand
1 dl.piskefløde
½ tsk.groft salt
 friskkværnet peber
100 g.ost (fintrevet)
 
 purløg (til pynt)
 
Opskrift:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld tunen til afdrypning i en sigte.

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løg og hvidløg i ca. 1 minut. Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 2 minutter. Smag saucen til.

Ved servering:
Læg tunsaucen lagvis med friskkogt pasta i en varm skål, og server osten i en skål ved siden af. Pynt med fintklippet frisk purløg.

Server straks.


karakterer:
Opskriften er vist 18312 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Christian  -  0000-00-00 00:00:00
En ret der er meget billig, hvis lavet uden kapers og med letmælk i stedet for fløde+vand