Vitello tonnato med fjerkræ

Vitello tonnato med fjerkræ, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 stykker kalkun- hønse- eller kyllingebryst
100 g.grøntsagsbouillon
1 laurbærblad
 
 Sauce:
1 dåseafdryppet tun naturel
2 ansjoser
100 g.god mayonnaise
1 lille glas afdryppede kapers
 salt
 hvid peber
 lidt citronsaft
 
 Pynt:
 Tynde citronskiver
 
350 g.grønne bønner
75 g.sorte oliven
 
Opskrift:
Giv grøntbouillon og laurbærblad et opkog, læg kødet i, dæmp varmen og lad det simre under låg 6-8 minutter. Det skal være gennemkogt, uden at blive tørt. Tag kødet op, lad det afkøle. Blend tunfisk og ansjoser, rør saucen med mayonnaise til passende - ikke for lind - konsistens og smag til med kapers samt krydderier. Fordel saucen over kødet og lad det trække køligt til serveringen, hvor retten anrettes og serveres med tilbehøret


karakterer:
Opskriften er vist 10480 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-07-22 12:16:15
sennep...der mangler sennep

Kit Louise Strand  -  2011-06-15 15:15:56
Nej, Vitello Tonnato betyder kalvekød tilberedt med tun

Michel  -  2007-09-14 13:18:45
Frygteligt navn. Vitello tonato betyder kalvelårtunge. Har intet med fjerkræ at gøre

Jette Dirksen  -  0000-00-00 00:00:00
en dejlig let og velsmagende ret. Hele familien var begejstrede og retten er ikke tidskrævende at tilberede