friske champignon i skiver1½ dl. friske champignon i skiver
½
tsk.
hvidløgspulver½ tsk. hvidløgspulver
2
spsk.
hakket dild2 spsk. hakket dild
Salt Salt
peber peber
5
dl.
letmælkyoghurt5 dl. letmælkyoghurt
30
g.
parmesan30 g. parmesan
½
dl.
letmælk½ dl. letmælk
3
spsk.
tør hvidvin3 spsk. tør hvidvin
1
dl.
revet grovbrød1 dl. revet grovbrød
Opskrift:
Tænd ovnen på 175 g. Tun, kogt spaghetti og champignon blandes. Bland de øvrige ingredienser, undtagen brødet, til en jævn sauce. Saucen hældes over spaghetti-tun blandingen. Bland det hele godt. Hæld det hele i et ovnfast fad. Drys brødkrummerne over. Læg låg eller folie på. Lad retten bage i 25 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.2
(9 stemmer)
Opskriften er vist 15877 gange, og udskrevet 338 gange.
Kommentarer
- 2007-08-24 07:48:03 det smagte ikke særlig godt hvem har fundet på det mærkeæig sammesætning af ingredienser
Mie - 0000-00-00 00:00:00 Vi prøvede denne opskrift i går, var lidt skeptiske, da vi syntes blandingen var lidt speciel. Vi spiste da også op, men ikke noget vi vil lave en anden gang. Smagte god, men ikke super godt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider