Tomaterne skylles og stilkfæstet skæres fra. Skær dem i både. Skyl agurken og skær dem i både. Skyl agurken og skær dem i skiver. Pil æggene og del dem i både.
Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær rodstokken af salathovedet. Skyl det blad for. Slyng det fri for vandet. Pluk tunfisk i mindre stykker.
Rør olie og vineddike sammen. Pil hvidløgsfed(dene). Hak dem fint eller knus dem i marinaden. Krydr med salt og peber.
Riv salathovedet i strimler og kom dem i et halvdybt fad. Anret de forskellige ingredienser herpå. Tag stenene ud af olivenerne. Fordel de udstenede oliven og ansjoser over salaten. Hæld marinaden over og servér.
Byd flûtes til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 61026 gange, og udskrevet 888 gange.
Energi:
KJ total 6932 (1650 kcal)
KJ pr. Pers. 1733 (412 kcal)
Vægt ialt 1469 gram
Vægt pr. Pers. 367 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 471 KJ (112 kcal) Protein 5.0 gram Fedt 9.0 gram Kulhydrat 3.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per Hjelmager - 0000-00-00 00:00:00 Jeg foreslår, at der også indgår skiver af små kogte kartofler
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider