Salade Nicoise næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
80 gram Ansjos. marineret. konserves 1 ansjosfilet vejer ca. 10 gram
1 ds. Tun i olie. konserves 150g 1 dåse tun i olie vejer ca. 150 gram drænet vægt.
10 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
  Marinade:
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6932 (1650 kcal)
KJ pr. Pers. 1733 (412 kcal)
Vægt ialt 1469 gram
Vægt pr. Pers. 367 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 471 KJ (112 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)