medailloner af tun (á 75 g)4 medailloner af tun (á 75 g)
salt salt
peber peber
120
g.
gemelli pasta (evt. kvickly)120 g. gemelli pasta (evt. kvickly)
1
strimlet peberfrugt1 strimlet peberfrugt
1
strimlet renset porre1 strimlet renset porre
12
sorte oliven uden sten12 sorte oliven uden sten
1/3
agurk, strimlet1/3 agurk, strimlet
olivenolie olivenolie
Opskrift:
Kog pastaen al dente og lad den dryppe af i en sigte. Steg tunmedaillonerne 3-4 minutter på hver side og tag dem op af panden og hold dem varme. I samme pande steges nu de strimlede peberfrugter, porrer og agurker til de er let møre. Tilsidst vendes oliven og pasta i og det hele varmes godt igennem og smages til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6733 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider