Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tun med gemelli pasta

Tun med gemelli pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 medailloner af tun (á 75 g)
 salt
 peber
120 g.gemelli pasta (evt. kvickly)
1 strimlet peberfrugt
1 strimlet renset porre
12 sorte oliven uden sten
1/3 agurk, strimlet
 olivenolie
 
Opskrift:
Kog pastaen al dente og lad den dryppe af i en sigte. Steg tunmedaillonerne 3-4 minutter på hver side og tag dem op af panden og hold dem varme. I samme pande steges nu de strimlede peberfrugter, porrer og agurker til de er let møre. Tilsidst vendes oliven og pasta i og det hele varmes godt igennem og smages til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6513 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu