Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Frisk tun med tomater

Frisk tun med tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.tunbøf
2 spsk.hvedemel
1 storthakket løg
2 fedpressede hvidløg
2 ds.flåede hakkede tomater
1 spsk.basilikum
2 spsk.hakket persille
1 laurbærblad
50 g.mosede ansjos fileter
8 sorte olivensalt og peber
 
Opskrift:
Løget pilles og skæres i skiver.

Tunbøfferne skylles og duppes tørre. Salt og peber kommes i en dyb tallerken sammen med hvedemelet og tunbøfferne vendes i melet.

Tunbøfferne kommes på en pande uden fedtstof og steges så de bliver gyldne på begge sider. De må kun steges til de er gennemstegte så de ikke bliver seje og kedelige. Det kan de godt blive hvis de steger for længe.

Imens kommes de hakkede tomater på en anden pande. Sammen med løg, hvidløg, de mosede ansjoser, basilikum, persille og laurbærblade. Grønsagerne steger sammen i ca. 5 min. herefter slukkes for varmen.

Når tunbøfferne er gennemstegte anrettes de ovenpå grønsagerne i den anden pande og de sorte oliven drysses på.

Det hele får lov til at tage smag af hinanden og stege blidt videre på eftervarmen af panden i ca. 5 min.

Retten serveres med f.eks. pasta eller ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21937 gange,
og udskrevet 604 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-10-13 17:57:55
Kartoffelmos er også en glimrende mulighed

Sonny  -  0000-00-00 00:00:00
Tun skal være rå i midten, ikke gennemstegt...

stine  -  0000-00-00 00:00:00
det er bare det bedste jeg nogen sinde har smagt..!!!!!!

Familien på 3. sal  -  0000-00-00 00:00:00
Det lyder rigtig godt