Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Urteduftende kalvegryde

Urteduftende kalvegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6-700 g.kalveryg eller kalvebov
1 løg
3 dl.kødbouillon
200 g.sukkerærter
2-3 spæde porrer eller forårsløg
 spsk.hvedemel
1 dl.fløde
1 spsk.citronsaft
1 spsk.hakket frisk estragon eller ½ tsk. tørret
½ dl.finthakket persille
2 spsk.fintklippet purløg
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Skær benene fra kalvekødet og skær kødet i 2x2 cm store stykker. Pil løget og skær det i både. Kog bouillonen med løg og læg kød og ben i. Lad det koge under låg over svag varme til kødet er mørt, ca. 40 minutter. Tag benene op.

Rens sukkerærter og porrer og skær porrerne i stykker. Ryst eller rør mel og fløde sammen og kom jævningen i gryden under omrøring.

Tilsæt citronsaft og kom sukkerærter og porrer i. Lad det simre i 5-10 minutter til grønsagerne er bløde med stadig spændstige. Kom krydderurterne i og smag til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler eller løse ris.

Tips:

Sukkerærterne kan erstattes med haricots verts eller snitbønner.

Gryden kan forberedes helt dagen i forvejen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7940 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu