Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvegryde med fennikel

Kalvegryde med fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.kalvesmåkød
 salt
 peber
2-3 løg
1 fedhvidløg
1 skiveselleri
1 fennikel
4 tomater, i både
2 spsk.olie
2-3 spsk.persille, hakket
1 tsk.basilikum, rosmarin eller salvie
2-3 dl.bouillon
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger på 3 cm. Pil og hak løg og hvidløg. Skær sellerien i små terninger. Skær rodstykket af fenniklen og skær den i strimler. Skold og flå tomaterne og skær dem i både.

Varm halvdelen af olien i en gryde. Læg kødterningerne i og brun dem ved god varme. Tag dem op. Kom resten af olien i gryden, og svits løg, hvidløg og selleri. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt de øvrige krydderurter.

Hæld bouillon ved og lad det stege under låg ved svag varme 50-60 minutter.

Server kartofler eller ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8320 gange,
og udskrevet 245 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu