Marokkansk kalvegryde

Marokkansk kalvegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.udstenede svesker
75 g.tørrede abrikoser
500 g.kalvesmåkød
2 spsk.olivenolie
1 stortløg
0.25 tsk.peber
0.25 tsk.kanel
0.25 tsk.spidskommen
0.25 tsk.stødt ingefær
1 helnellike
1 tsk.salt
3 dl.vand
 
Opskrift:
Klip svesker og abrikoser i strimler og udblød dem 1 time i koldt vand.

Skær kødet i terninger og brun dem i en gryde i olien. Hak løget og svits det med. Tilsæt afdryppet tørret frugt, krydderier, salt og vand.

Lad retten simre ca. 1 time under låg, til kødet er mørt og frugten let udkogt. Smag til med salt. Server med ris eller couscous.





karakterer:
Opskriften er vist 25079 gange,
og udskrevet 668 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
For lidt til fire personer, men meget lækker

  -   2005-01-01 01:01:01
retten har en meget speciel sødlig krydret smag