Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marokkansk kalvegryde

Marokkansk kalvegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :



Ingredienser:
150 g.udstenede svesker
75 g.tørrede abrikoser
500 g.kalvesmåkød
2 spsk.olivenolie
1 stortløg
¼ tsk.peber
¼ tsk.kanel
¼ tsk.spidskommen
¼ tsk.stødt ingefær
1 helnellike
1 tsk.salt
3 dl.vand
 
Opskrift:
Klip svesker og abrikoser i strimler og udblød dem 1 time i koldt vand.

Skær kødet i terninger og brun dem i en gryde i olien. Hak løget og svits det med. Tilsæt afdryppet tørret frugt, krydderier, salt og vand.

Lad retten simre ca. 1 time under låg, til kødet er mørt og frugten let udkogt. Smag til med salt. Server med ris eller couscous.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 21007 gange,
og udskrevet 635 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Turi Juul Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
For lidt til fire personer, men meget lækker

  -  0000-00-00 00:00:00
retten har en meget speciel sødlig krydret smag