Braiseret kalvebov

Braiseret kalvebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov med ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1-1½ kg.kalvebov med ben
 salt
 peber
150 g.bacon
2 løg
1 dl.halvtør æblecider
1 dl.vand
2 syrlige æbler
 
Opskrift:
Gnid kødet med lidt salt og peber. Skær baconen i terninger og rist dem i en tør gryde. Tag baconterningerne op og brun boven i det afsmeltede fedt.

Pil løgene, skær dem i både og tilsæt dem. Hæld æblecider og vand i gryden og steg kødet småt 1½-2 timer, til det er så mørt, at benet kan løsnes. Skær æblerne i tynde både og lad dem simre med de sidste 10-15 minutter. Smag saucen til med salt og peber.

Skær kødet i skiver og læg dem på et fad. Hæld saucen over. Server grønsager samt kartofler, ris eller groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 23339 gange,
og udskrevet 649 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-03 17:25:40
Hvad blev der lige af baconen. :) Men ellers en rigtig dejlig ret.