Grønsagsgryde med kalvekød

Grønsagsgryde med kalvekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 småløg
4 gulerødder
3 majroer
3-4 stilkeblegselleri
2 porrer
2 fedhvidløg
4-500 g.magert kalvekød (bov el. klump)
 salt
 peber
1 -2 spsk.rapsolie
 
Opskrift:
Skær kødet i tern ca 3x3 cm. Hak løg og hvidløg. Brun kød og løg i olien og hæld vand på, så det dækker. Lad det småsimre i 30 min. Rens og skræl imens grøntsagerne. Skær gulerod i mindre stk. på skrå, majroer i mindre stk., snit blegselleri og porre i mindre stykker og tilsæt dem til kødet. Spæd evt. med lidt mere vand og kog, til alt er mørt. Smag til med salt og peber. Server godt brød til.


karakterer:
Opskriften er vist 17449 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu