Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grønsagsret

Grønsagsret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
½ løg
100 g.gulerødder
½ spsk.olie Soya/majs
5 cm.agurk
1 stk.tomat 1/4 blomkål (lille)
1/4 tsk.salt
1 dryspeber
 Hakket persille
 
Opskrift:
Hak løget groft. Skræl guleroden og skær den i terninger. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Varm olien op og svits de resterende grønsager heri. Skru ned og lad det småkoge under låg ca. 10 minutter. Skær agurken i kvarte skiver og del tomaten i både. Blomkålen deles i små buketter. Kom agurk, tomat og blomkål i gryden og kog videre i ca. 5 min. Drysses med hakket persille ved anretningen. Spises evt. med flutes eller franskbrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 18737 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mette  -  2010-06-10 17:35:26
Øh hvor kommer kartoflerne ind i billedet...

Lone  -  2010-02-03 02:22:42
Æh, hvor mange kartofler?