Grønsagsret

Grønsagsret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
½ løg
100 g.gulerødder
½ spsk.olie Soya/majs
5 cm.agurk
1 stk.tomat
0.25 blomkål (lille)
0.25 tsk.salt
1 dryspeber
 Hakket persille
 
Opskrift:
Hak løget groft. Skræl guleroden og skær den i terninger. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Varm olien op og svits de resterende grønsager heri. Skru ned og lad det småkoge under låg ca. 10 minutter. Skær agurken i kvarte skiver og del tomaten i både. Blomkålen deles i små buketter. Kom agurk, tomat og blomkål i gryden og kog videre i ca. 5 min. Drysses med hakket persille ved anretningen. Spises evt. med flutes eller franskbrød.


karakterer:
Opskriften er vist 20008 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mette  -  2010-06-10 17:35:26
Øh hvor kommer kartoflerne ind i billedet...

Lone  -  2010-02-03 02:22:42
Æh, hvor mange kartofler?