Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skipperens kalvegryde med frisk pasta

Skipperens kalvegryde med frisk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.kalvetykkam i tynde strimler
650 g.løg
1/2 dl.olie
 Salt
 friskkværnet peber
3/4 dl.vineddike
3/4 fl.tør rødvin
 
500 g.Pastella frisk pasta
1 rød peberfrugt i små tern
3 forårsløg i tynde skiver (porrer kan anvendes i stedet)
1-2 tsk.karry
1/2 dl.olie
1/2 dl.rødvin
 
Opskrift:
Skær løgene i tynde skiver. Hæld olien i en stor stegegryde. Læg kød og løg skiftevis i ca. 5 lag. Start og slut med løg. Drys med salt og peber og hæld eddike og vin i gryden. Læg låg på gryden og lad retten koge ved svag varme i ca. 45 minutter. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af. Svits peberfrugt, forårsløg og karry i olien. Tilsæt rødvin og lad det koge op. Hæld pastaen i en skål og rør rødvinsblandingen i.

Server kødretten i gryden sammen med en grov salat og brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9960 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu