Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvegryde med peberfrugter

Kalvegryde med peberfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.kalvetykkam
2 løg
1 spsk.olivenolie
 salt
2 kvistefrisk rosmarin (eller 2 tsk. tørret)
1 dl.vand
½ kg.tomater
2 peberfrugter (gerne forskellig farve
1 kg.nye kartofler
1 kg.ubælgede ærter (eller 250 g løse dybfrost)
 
Opskrift:
Skær kalvekødet i store tern á ca. 3 x 3 cm. Skær løgene i ringe. Brun kødstykkerne i en gryde i smør og olivenolie og tilsæt derefter løgringene. Krydr med salt, tilsæt rosmarin og vand og lad retten småkoge under låg.

Gør tomaterne og peberfrugterne i stand og skær dem i små tern. Ternene kommes i gryden til kødet, tilsæt evt. lidt vand og lad så retten småkoge videre i ca. 1 time under låg. Rør jævnligt.

Skrab kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 20 minutter.

Ærterne bælges og tilsættes retten, når kødet er mørt. Herefter må retten ikke koge mere. Smag den til med salt og servér den sammen med de nye kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9965 gange,
og udskrevet 235 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu