Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ayam Kari Jawa

Ayam Kari Jawa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :



Ingredienser:
1 ung hane eller en poulard
3 løg
3 fedhvidløg
10 g.ingefær
3 stilkecitrongræs
12 kemirinødder
3 helenelliker
½ tsk.revet muskatnød
6 spsk.olie
4 dl.kokosmælk
½ tsk.sambal oelek
1 stangkanel
1 tsk.koriander
3 spsk.revet kokosnød
3 tsk.Palmesukker (Gula Jawa) eller Kecap Manis
 Salt
 peber
 
 
Opskrift:
Del hanen eller poularden i 8 stykker Skær løgene i små tern Pres hvidløgs feddene Skræl og riv ingefæren samt kemirinødderne Skær citrongræsset i tynde skiver Stød nellikerne i en morter Bland det hele sammen med sambal oelek, koriander, muskatnød, palmesukker og 2 spsk. olie og tilsæt salt efter behov Varm resten af olien i en gryde og brun hanen Skru ned på svag varme og kom blandningen i og lad det stege under omrøring i ca. 4 min. Kom kokosmælk og kanelstangen i, læg låg på gryden og lad det koge i ca. 30 min. Fjern kanelstangen og rør den revede kokos i Server retten varm

Tips:

Hvis man stikker en gaffel i kyllingen og saften er klar, er kyllingen gennemstegt!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11290 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu