Sambal Goreng Daging

Sambal Goreng Daging, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Oksekød
3 fedhvidløg
3 cm.ingefær
1 bdt.Forårsløg
2 spsk.sojasauce
3 spsk.Citronsaft
3 spsk.Olie
2 friske chillier
 
Opskrift:
Skær kødet i strimler. Flæk og rens chillierne og skær dem i tynde strimler. Skær ½ af forårsløgene i 4 - 5 cm lange strimler. Resten i smalle ringe. Pres hvidløgsfeddene og riv ingefæren. Varm olien i en wok tilsæt kødet og chilistrimlerne sammen med ingefæren og hvidløg. Svits det hele ved stærk varme i 4 - 6 min, mens der røres rundt. Kom forårsløg strimler og ringe i. Smag retten til med citronsaft og soyasovs. Skru ned og steg retten ved middel varme i ca. 4 min.





karakterer:
Opskriften er vist 12548 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu