Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rendang Daging

Rendang Daging, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :



Ingredienser:
750 g.Oksekød
1 stortløg
5 spsk.Olie
 dl.Vand
½ tsk.Gurkemeje
1 tsk.Stødt koriander
1 tsk.Stødt spidskommen
3 fedhvidløg
3 cm.ingefær
3 tsk.Palmesukker
1 tsk.Sambal oelek
4 dl.Kokosmælk
1 spsk.Asam (tamarind)
 Salt
 
Opskrift:
Varm vandet til det når en temperatur på ca. 30 grader. Rør Asamen ud i det vandet og si det over en skål. Pres der sidste vand ud af sien og gem det. Resten smides ud. Skær det pillede løg i små tern. Pres hvidløgsfedene over løgternene og riv ingefæren oven på. Varm oline i en gryde og steg kødet sammen med løgblandningen, ved stærk varme mens der røres. Tilsæt gurkemeje, koriander, spidskommen, plamesukkeret, salt og sambal oelek. Steg kødet indtil det er brunet på alle sider. Hæld kokosmælken og Asamvandet i gryden og lad det koge i ca. 1 min. Skru ned på lavt blus og lad retten småkoge i ca. 1 time.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 14789 gange,
og udskrevet 264 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

sune  -  2010-01-22 13:14:37
det skal spises med jasmin ris, og retten skal simre i ca. 3 timer, ikke een.....

Stine  -  2009-06-06 10:49:02
Man spser den som en selvstændig ret, det smager super og er dejligt stærkt:)

susanne  -  2008-01-12 10:28:26
Hvad spiser man til ????