Kalvesauté med forårsstrejf

Kalvesauté med forårsstrejf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.mørt skært kalvekød
 diverse grøntsager, evt. nye løg
 skal af 1 citron
 asparges
 bønner
 fennikel
2 dl.tør hvidvin
 saften af 1 lime
 revet ingefær
1 stk.citrongræs
1 spsk.olivenolie
1 tsk.hvedemel
 
Opskrift:
Kalvekødet skæres i pommesfritesstørrelser. Kødet sauteres ved svag varme, til porrerne lukker, tilsættes mel, sauterer yderligere et par minutter med hakkede nye løg og tilsættes hvidvin og citronskal. Tilføj ca. ½ liter vand, læg låg på, og lad det snurre ca. 30 min. Det kan være en god idé at supplere med friske laurbær eller citrontimian eller anden friskende ønsket smag. Giv de øvrige grøntsager et opkog og køl dem straks af herefter (en blanchering). Tilsæt grøntsagerne til gryderetten og smag til med salt og peber, evt. friske krydderurter efter behag.

Serveres med en stor skål grøn salat samt nye kartofler med dild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7271 gange,
og udskrevet 144 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu