Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Wok a la Mads

Wok a la Mads, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 mellemstore porrer
2 peberfrugter (en rød og en grøn)
1 bk.champignon
 Karry
1/4 l.piskefløde
½ kg.kyllingestykker
 
Opskrift:
Brænd karry i olie, helst i en dyb pande. Vær gavmild med karry, da grønsagerne tager meget af smagen! Steg Kyllingestykkerne , og tilsæt derefter grønsager, læg låg på og lad det simre i ca. 10 minutter. Kig til det jævnligt, og smag evt på peberfrugterne for at se om grønsagerne er "al dente"..

Grønsagerne må ikke blive for bløde. Lige inden dette sker vendes hele retten så den tilsatte karry bliver jævnt fordelt mellem grønsagerne.

Tilsæt fløde, og lad det småkoge i 3-4 minutter.

Spises sammen med Basmatiris


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 15630 gange,
og udskrevet 467 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

lotte  -  2011-05-03 18:49:06
lyder god tror jeg vil prøve at lave den i morgen :)men hvad betyder "al dente" ?

Marie  -  0000-00-00 00:00:00
Basmatiris er en sort ris der er mere smag i en alm parboiled ris.

  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er basmatiris?? er det bare alm. ris???