|
200 | g. | kinesiske ægnudler | 2 | spsk. | vegetabilsk olie | 2 | fed | hakket hvidløg | 1 | | løg i skiver | 200 | g. | hakket, magert svinekød | 100 | g. | hakkede, rå kæmperejer uden skal | 25 | g. | hakket pickles (kan udelades) | 125 | g. | fast tofu i tern | 150 | g. | bønnespirer | 2 | spsk. | fishsauce | 2 | spsk. | citronsaft | 1 | spsk. | brun farin | 2 | | let sammenpiskede æg | 50 | g. | hakkede jordnødder | 2-3 | spsk. | hakket, frisk koriander | | | |
| |
Kog ægnudlerne møre i en stor gryde med kogende vand i ca. 5 minutter. Dryp godt af.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande, tilsæt hvidløg, løg og svinekød og steg kødet gyldenbrunt.
Rør rejer, pickles (hvis der er med), tofu, bønnespirer, fiskesauce, citronsaft og brun farin i og steg videre i 1 minut.
Kom de kogte nudler i og skub maden over i den ene side af panden. Kom de sammenpiskede æg i, og når de begynder at stivne en anelse, vendes de omhyggeligt sammen med nudlerne. Tilsæt jordnødderne og kog videre i 1 minut, til nudlerne er varmet helt igennem.
Server retten med et drys af koriander.
|