Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinekød i mild chili

Svinekød i mild chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 spsk.vegetabilsk olie
2 løg i tynde skiver
1 hakket, udkernet, rød chili
500 g.magert svinekød i tynde skiver
100 g.brun farin
 dl.vand
1 spsk.fishsauce
1 pottehakket koriander
 
Opskrift:
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt løg, chili og svinekød og steg det gyldent i ca. 5 minutter. Tilsæt brun farin, vand og fiskesauce og kog op. Skru ned for blusset og lad retten simre under omrøring i 4-5 minutter, til saucen begynder at tykne og blive sirupsagtig. Drys hakket koriander over retten og server med dampkogte, langkornede ris


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9001 gange,
og udskrevet 191 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lisbet Nielsen  -  2016-06-15 18:17:07
Åh nej! Nu er jeg helt forspist! Det er dog en fantalastisk god ret og dejlig let (y)