Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stir-fried grøntsager med pasta, fetina og valnødder

Stir-fried grøntsager med pasta, fetina og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.pasta, f.eks. muslinger
2 porrer
1 storpeberfrugt
2 stænglerbladselleri
2 fedfinthakket hvidløg
150 g.valnødder
250 g.cherrytomater, halverede
200 g.kinakål
75 g.sukkerærter
2 spsk.sojasauce
2 tsk.honning eller sukker
250 g.fetina
 
Opskrift:
Pastaen koges i letsaltet vand, og vandet hældes fra.

Porrerne skæres i tynde skiver, peberfrugten i tynde strimler, tomaterne halveres, kinakålen strimles, og bladsellerien skæres i små stykker.

Wokken opvarmes over kraftig varme, og olien tilsættes. Stir-fry hvidløg og valnødder i 30 sekunder og tag dem op. Porrer, peberfrugt og bladselleri stir-fryes, indtil de er knapt bløde. Tomater, kinakål og ærter tilsættes og stir-fryes i 1-2 minutter.

Soya og honning røres sammen og tilsættes sammen med pasta, Fetina, valnødder, hvidløg og krydderurter.

Det hele varmes igennem og smages evt. til med mere salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5063 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu