Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sesam rejeboller

Sesam rejeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.rå pillede rejer
1 hakket løg
½ tsk.de fem krydderier
175 g.rismel
1 tsk.sesamolie
2 spsk.frisk koriander
3 spsk.sesamfrø
 Vegetabilsk olie til dybstegning
 
Opskrift:
Kom rejer, løg og De fem krydderier i en foodprocessor og purér det. Hæld rejepuréen over i en skål, tilsæt rismel, sesamolie og koriander og rør det godt sammen. Dæk det til og lad det stå koldt mindst 1 time. Form kødet med våde hænder til små faste boller og rul dem i sesamfrø. Læg bollerne på en tallerken med husholdningsfilm og stil dem koldt yderligere 30 minutter. Opvarm olien i en wok. Steg 5-6 boller ad gangen i 4-5 minutter til de er gyldne og helt gennemstegte. Lad dem trække lidt på fedtsugende papir og server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5605 gange,
og udskrevet 93 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Karen  -  2017-12-25 13:19:51
Jeg vil lige give det tip at olien skal være 180 grader varmt, kun sådan kan det lykkes at stege uden at maden suger det hele eller ikke steges korrekt. Så få fat på et termometer og mål , det er ikke nok at bruge en frituregryde og stole blindt på dens "indstillinger" . Min mors frituregryde skulle angiveligt være 180 på det højeste trin , bah humbug - termometeret målte det til under 160 :-(