Oksekød på leje af grønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Udblød svampene i varmt vand i 30 minutter, dryp af og skær i tynde skiver. Skyl bok choy-kålen godt og skær i 5 cm lange stykker - også toppene.
Varm 1 spsk olie op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt bok choy og lynsteg i 2-3 minutter, til kålen er mør, men stadig sprød. Læg kålen over på et serveringsfad og hold det varmt.
Hæld evt. Væde af panden og tilsæt den sidste skefuld olie. Sauter hvidløg og oksekød, til det er brunet godt.
Rør de resterende ingredienser i, herunder også svampene, og steg videre i 2 minutter. Hæld retten over bok choy og server.
|
|
Opskriften er vist 14244 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne