Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksekød på leje af grønsager

Oksekød på leje af grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 tørrede, kinesiske svampe
8-10 stilkebok choy
2 spsk.vegetabilsk olie
4 fedhakket hvidløg
500 g.magert oksefilet i tynde skiver
4 forårsløg i 2½ cm lange stykker
2 spsk.østerssauce
¾ dl.vand
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
Udblød svampene i varmt vand i 30 minutter, dryp af og skær i tynde skiver. Skyl bok choy-kålen godt og skær i 5 cm lange stykker - også toppene. Varm 1 spsk olie op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt bok choy og lynsteg i 2-3 minutter, til kålen er mør, men stadig sprød. Læg kålen over på et serveringsfad og hold det varmt. Hæld evt. Væde af panden og tilsæt den sidste skefuld olie. Sauter hvidløg og oksekød, til det er brunet godt. Rør de resterende ingredienser i, herunder også svampene, og steg videre i 2 minutter. Hæld retten over bok choy og server.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12200 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu