Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksekød i wok kogt i kokosmælk, limeblade og jordnødder

Oksekød i wok kogt i kokosmælk, limeblade og jordnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Oksekød i wok kogt i kokosmælk, limeblade og jordnødder, billede 4 Oksekød i wok kogt i kokosmælk, limeblade og jordnødder, billede 1 Oksekød i wok kogt i kokosmælk, limeblade og jordnødder, billede 2 Oksekød i wok kogt i kokosmælk, limeblade og jordnødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.oksekød i strimler, fx af inderlår
2 ds.kokosmælk
2-3 spsk.rørsukker
5 limeblade
1 finthakkede røde chili
1 bdt.basilikum
1 spsk.rød karrypasta
100 g.finthakkede jordnødder (usaltede)
 salt
 
Opskrift:
Skær oksekødet i strimler - hvis det er okseinderlår, så skal det koge i 1 dåse kokosmælk i ca. 15 minutter eller til det er mørt. Hæld kokosmælden fra oksekødet og smid den ud.

Kom 1 dåse frisk kokosmælk op i din wok og varm den op under omrøring. Kom karrypastaen i og rør den ud i kokosmælken og bring det langsomt i kog under omrøring.

Så kommes oksekød og limeblade i. Tilsæt jordnødderne og smag til med rørsukker og salt.

I sidste øjeblik røres chili og hakket basilikum i.

Serveres med løskogte ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25935 gange,
og udskrevet 533 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu