Mørbrad med karry og kokos

Mørbrad med karry og kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 svinemørbrad (ca.500g)
2 spsk.karry
2 spsk.olie
500 g.champignon
1 pk.kokoscremepulver
3 dl.lunkent vand
 salt
 peber
 mangochutney
 
Opskrift:
Skær den afpudsede mørbrad i tynde skiver, vend dem med karry og steg dem hurtigt i en varm wok med olie. Tag kødet op og steg de skivede champignoner. Rør kokospulveret op med det lunkne vand og hæld det ved. Lad det koge igennem, vend kødet i og smag til med salt, peber og evt. lidt mere karry. Server med kogte ris og mangochutney.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18808 gange,
og udskrevet 442 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu