Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kyllingestykker i karry og selleri

Kyllingestykker i karry og selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 stykker optøet kyllingebryst med ben
2 tsk.karry
½ selleri i tern
2 gulerødder i skiver
2 løg i både
2 fedhakkede hvidløg
3 dl.vand
 Meljævning efter behov
 Salt
 peber
 Madkulør
 
 Tilbehør:
 Bulgur og grøn salat
 
Opskrift:
Opvarm en wok eller støbejærnsgryde med en smule olie. Tilsæt karry og bland det med olien. Brun kyllingen i olien et kort øjeblik, og tag den op igen. Kom selleri, løg, gulerødder og hvidløg i gryden med den den samme olie, og svits dem under omrøring ca. 5 min. Læg kyllingen i gryden igen, og tilsæt vand. Lad retten koge ca. 45 min, til saften fra kyllingen er klar. Jævn sovsen med en meljævning og tilsæt madkulør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17962 gange,
og udskrevet 362 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anders  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg forstår slet ikke hvad madkulør skal i denne ret?