Kylling med forårsløg og ingefær

Kylling med forårsløg og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tørrede, kinesiske svampe
1 spsk.olie
2 fedhakket hvidløg
500 g.kyllingelårfileter i tern uden skind
1 spsk.fishsauce
1 spsk.østerssauce
½ dl.vand
1 spsk.citronsaft
 cm.fintstrimlet, skrællet, frisk ingefærrod
6 forårsløg i 2½ cm lange stykker
 
Opskrift:
Udblød svampene i varmt vand i 30 minutter. Dryp af og skær i tynde skiver. Varm olien op i en wok eller stor sauterpande. Tilsæt hvidløg og kylling og steg det, til kyllingestykkerne er gyldenbrune og gennemstegte. Rør alle de resterende ingredienser i og lynsteg i 1 minut. Server retten med dampkogte, langkornede rig.





karakterer:
Opskriften er vist 18886 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu