Kalvestrimler med grøntsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler Indsendt : |
|
|
Vend kødstrimlerne i mel. Brun dem i olie i en dyb pande/wok. Drys med salt og peber.
Skær løgene i ringe, snit gulerødderne i 5 cm lange tynde strimler. Kom grøntsagerne ved kødet og tilsæt bouillonen. Kog det hele et par minutter under låg. Kog pastaen og hæld vandet fra. Kom pastaen i retten. Tilsæt flødeosten og lad den smelte. Rist græskarkernerne på en tør pande. Hæld retten i en skål og drys græskarkernerne henover. Server flute til. |
|
Opskriften er vist 19879 gange,
og udskrevet 658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne