Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fisk- og rejer i wok

Fisk- og rejer i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.fast fisk i fileter (f.eks. rødtunge - rødspætte eller pighvar)
100 g.rejer
5 cl.teriyakisauce
½ bk.bønnespirer
½ bdt.forårsløg, groftskåren
1 gulerod, strimlet
1 æg
100 g.løse ris (evt. jasmisris)
1 dl.fiskebouillon
 
Opskrift:
Fisk og rejer marineres i 5 cl teriyakisauce i ca. 30 minutter. Marinaden sigtes fra og gemmes. Fisk og rejer vendes i det sammenpiskede æg og steges herefter i meget varm wok. Fisk og rejer tages op og holdes varme. Herefter tilberedes grøntsagerne i wok. Tilsidst tilsættes fiskebouillon og marinade. Server med de kogte ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (71 stemmer)

Opskriften er vist 31561 gange,
og udskrevet 1006 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu