Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Kylling med grønsager (Wok)

Kylling med grønsager (Wok), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllingestrimlerFedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kylling med grønsager (Wok), billede 4 Kylling med grønsager (Wok), billede 1 Kylling med grønsager (Wok), billede 2 Kylling med grønsager (Wok), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
3 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 stilke Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
250 gram Bønnespirer
600 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
6 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 tsk. Ingefær, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Rens grønsagerne, gulerødderne skæres i fine stimler, peberfrugt, champignoner, hvidkål og bladselleri skæres i tynde skiver. Skind fra kyllingebrystet fjernes og skær kyllingekødet i tynde stimler. Skræl et stykke ingefær og riv det på den fine side af et rivejern.


Brun kyllingekødet i olien i ca. 2 minutter i wokken.

Svits løg, gulerødder og hvidkål i ca. 3 minutter.

Tilsæt bladselleri og peberfrugt og svits det med i ca. 2 minutter.

Tilsæt champignon, bønnespirer og reven ingefær og svits det med i yderlige ca. 2 minutter.

Tilsæt soya og smag til med salt og peber.

Serveres med kogte ris og flutes.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (50 stemmer)

Opskriften er vist 195149 gange,
og udskrevet 6697 gange.


Energi:
KJ total 9203 (2191 kcal)
KJ pr. Pers. 2300 (547 kcal)
Vægt ialt 3194 gram
Vægt pr. Pers. 798 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 288 KJ (68 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 7.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-05-27 09:14:08
Smager helt fantastisk !!! Vi undlod dog kål, bønnespirer og bladselleri = resultat = 3 ivrige og mætte børn der nu har fundet en ny livret 😄


Mogens  -  2012-09-08 10:34:25
Kompliceret beskrivelse


Per  -  2012-02-15 13:20:07
God men prøv med pølle istedet for killing


Chalotte  -  2007-12-04 13:59:56
God og hurtig. Brugte ikke soya, men det smagte dejligt. Har tænkt mig at prøve med andre grøntsager!!!


viktoria  -  2007-01-31 19:56:08
DE


Per  -  2007-01-03 22:57:19
Løget skæres i halve og derefter i tynde skiver. Syntes hvert trin skulle have lidt længere tid.


Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
God og hurtig. Brugte ikke soya, men det smagte dejligt. Har tænkt mig at prøve med andre grøntsager!!!