Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Wokstrimler med rød karry, citrongræs og kokosmælk

Wokstrimler med rød karry, citrongræs og kokosmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.wok strimler af skinkeinderlår
1/2 spsk.olie
 salt
 peber
1 stilk.frisk citrongræs
1 tsk.thailandsk rød karrypasta
1 fedhvidløg
1 spsk.tomatpuré
2 dl.kokosmælk
250 g.cherrytomater
1 bdt.forårsløg
1/2 tsk.sukker
 
 Tilbehør:
2 dl.ris
 
Opskrift:
Kog risene. Dup kødet tørt med køkkenrulle.

Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset. Der skal være ca. 2 spsk.

Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1 1/2 minut ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber.

Svits karrypasta, finthakket hvidløg og citrongræs i wokken. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad det simre et par minutter. Tilsæt overskårne cherrytomater, fintsnittede forårsløg og det stegte kød.

Lad retten blive gennemvarm og smag til med sukker, salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (21 stemmer)

Opskriften er vist 26666 gange,
og udskrevet 1064 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jane  -  2013-04-30 21:24:49
Det smager rigtig godt

Prinsen  -  0000-00-00 00:00:00
det er bare den bedste opskrift...

  -  0000-00-00 00:00:00
kan med godt resultat bruges med kyllinge strimler