Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kung Po Kylling

Kung Po Kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
350 g.kyllingelår, uden ben og skind
1/4 tsk.salt
1/2 æggehvide, pisket let
2 tsk.maizenamel, blandet med vand
1 grøn peberfrugt uden kerner
4 spsk.olivenolie
3-4 hele tørrede chilier, opblødt i vand i 10 minutter
1 forårsløg, skåret i korte stykker
3-4 stykker små frisk ingefær, skrællet
1 spsk.hoisin sauce
1 tsk.stærk bønnepasta
1 spsk.risvin eller tør sherry
100-125 g.ristede cashewnødder
 lidt sesamolie
 
Opskrift:
Skær kødet i tern på 1 cm. Bland dem med salt, æggehvide og maizena melet i en skål. Skær den grønne peber i tern, nogenlunde samme størrelse som kyllingekødet.

Opvarm en wok og hæld olie i. Lad olien blive varm, hæld kødterningerne i og lynsteg kødet i ca. 1 minut, eller det skifter farve. Tag kødet op med en hulske og hold det varmt.

Tilsæt grøn peber, opblødte chilier, forårsløg og ingefær og lynsteg også det i ca. 1 minut.

Hæld kødet i wokken sammen med hoi-sin sauce, stærk bønnepasta og risvin eller sherry. Bland grundigt og steg 1 minut mere. Rør til sidst cashewnødder og lidt sesamolie i. Læg retten på et varmt fad og server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16429 gange,
og udskrevet 174 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2007-07-06 13:24:48
Grøn peberfrugt i en skål for sig selv

  -  0000-00-00 00:00:00
Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.