Kommentarer
- 2013-02-02 18:13:51 Super opskrift,.
Conny - 2011-03-06 23:37:45 Sværen kan altid laves meget sprød - sæt den under grillen (mellemste plade) og uden væske. I løbet af få minutter, begynder sværen at bruse - men pas på - det går hurtigt. (200 gr grill i ovnen)
Evy - 2009-05-29 16:31:15 Håber på den bliver god, plejer altid for at få sprød svær at pensle med eddike derefter salt før stegen kommer i ovnen.
Per - 2008-10-02 09:08:41 Det gør ikke noget at du bruger 2 stykker på 1 kg. som vi har gjort, faktisk så ændre stegetiden sig ikke ret meget uanset hvor meget kød du putter i ovnen.
Katana - 0000-00-00 00:00:00 Evt. tilsæt lidt rødvin og vand i fadet. Giver købet en lidt mere kryderet smag
Zomp - 0000-00-00 00:00:00 Ja, evt. lige give den 20 min i en gryde med vand der lige dækker sværen (sværen nedaf)
Jens - 0000-00-00 00:00:00 Kan man ikke lave ribbensteg på Weber grill?
jessie - 0000-00-00 00:00:00 jeg plejer at sætte den i oven med sværen ned ad i et fad med vand en havl time og der efter evnde den op på risten og stege den i ovennævnte tid det gider mere spræd og boblende svær knus jessie
|