Elg ruller i flødesauce

Elg ruller i flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Elg - Elsdyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiverinderlår af elg, ca. 500 g.
1 grøn peberfrugt
0.5 rød peberfrugt
1 dl.porre i skiver
2 spsk.smør
1 dåsechampignon i skiver
0.5 tsk.salt
2 dl.grøntsagsbouillon
1 dl.piskefløde
1–2 spsk.hvedemel
1 spsk.solbær gele
 Friskkværnet hvid peber
2 spsk.friske eller frosne solbær eller ribs
 tandstikker til rullerne
 
Opskrift:
Læg kødskiverne på et skærebræt. Skyl peberfrugterne og hak dem fint.

Brun halvdelen af fedtstoffet. Kom peberfrugt, porre og champignon i. Lad det svitse 2 – 3 minutter. Smag til med salt og peber.

Fordel grønsagsblandingen på kødskiverne. Rul dem og hold dem sammen med en tandstik eller en kødnål.

Brun resten af fedtstoffet og brun rullerne, så de får en fin farve hele vejen rundt.

Bland hvedemel og piskefløde og hæld dette samt vandet over rullerne. Rør rundt til det begynder at koge.

Lad rullerne småkoge i sovsen i ca. 20 minutter. Fjerne forsigtigt tandstikkerne eller kødnåle.

Smag saucen til med salt, friskkværnet peber og gele. Læg rullerne på varme tallerkner og hæld saucen over. Pynt med bærrene.





karakterer:
Opskriften er vist 21783 gange,
og udskrevet 786 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
godt med lidt sennup på