| |
|
Elg ruller i flødesauce
Elg ruller i flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
8 | skiver | inderlår af elg, ca. 500 g. 8 skiver inderlår af elg, ca. 500 g. | 1 | | grøn peberfrugt 1 grøn peberfrugt | 0.5 | | rød peberfrugt 0.5 rød peberfrugt | 1 | dl. | porre i skiver 1 dl. porre i skiver | 2 | spsk. | smør 2 spsk. smør | 1 | dåse | champignon i skiver 1 dåse champignon i skiver | 0.5 | tsk. | salt 0.5 tsk. salt | 2 | dl. | grønsagsbouillon 2 dl. grønsagsbouillon | 1 | dl. | piskefløde 1 dl. piskefløde | 1–2 | spsk. | hvedemel 1–2 spsk. hvedemel | 1 | spsk. | solbær gele 1 spsk. solbær gele | | | Friskkværnet hvid peber Friskkværnet hvid peber | 2 | spsk. | friske eller frosne solbær eller ribs 2 spsk. friske eller frosne solbær eller ribs | | | tandstikker til rullerne tandstikker til rullerne | | | |
| |
Læg kødskiverne på et skærebræt. Skyl peberfrugterne og hak dem fint.
Brun halvdelen af fedtstoffet. Kom peberfrugt, porre og champignon i. Lad det svitse 2 – 3 minutter. Smag til med salt og peber.
Fordel grønsagsblandingen på kødskiverne. Rul dem og hold dem sammen med en tandstik eller en kødnål.
Brun resten af fedtstoffet og brun rullerne, så de får en fin farve hele vejen rundt.
Bland hvedemel og piskefløde og hæld dette samt vandet over rullerne. Rør rundt til det begynder at koge.
Lad rullerne småkoge i sovsen i ca. 20 minutter. Fjerne forsigtigt tandstikkerne eller kødnåle.
Smag saucen til med salt, friskkværnet peber og gele. Læg rullerne på varme tallerkner og hæld saucen over. Pynt med bærrene.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 19036 gange, og udskrevet 746 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 godt med lidt sennup på
|
|