Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Panna Cotta med rabarberkompot

Panna Cotta med rabarberkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kompot

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
½ l.piskefløde
100 g.sukker
1 stangvanille
4 bladehusblas
 
 Kompot:
400 g.rabarber
100 g.sukker
1 stangvanille
 
Opskrift:
Blød husblassen op i en skål koldt vand. Imens koges vanilje, fløde og sukker sammen. Lad det simre i ca. 15 minutter ved svag varme. Tag gryden af blusset. Knug vandet af husblassen og pisk denne i flødemassen. Hæld i seks portionsskåle eller glas. Lad stivne i køleskab nogle timer.

Rabarberkompot:
Skær rabarberne i små stykker, kom dem op i et ildfast fad, drys sukkeret henover og kom vanillestangen ved. Dæk fadet med sølvpapir og stil kompotten i ovnen en halv time ved 175 grader.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 22112 gange,
og udskrevet 728 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ida  -  2017-02-20 15:25:21
Kogte fløden "midt imellem " - smager fuldstændig henrivende og den er den nemmeste dessert jeg har lavet

  -  2014-08-16 11:29:15
Super opskrift!!! Skal dog kun koge i 5 minutter, et kvarter er lidt for meget.:-)