Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flamberet fasan i peberrodssauce

Flamberet fasan i peberrodssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1250 g.fasan
2 spsk.smør
0.5 dl.cognac
2 dl.klar bouillon
2 dl.piskefløde
2 spsk.hvedemel
2–3 spsk.peberrod
 salt
 
Opskrift:
Skyl fasanen grundigt og lad den dryppe af. Parter den som en kylling, i 4 store stykker eller i 8 mindre stykker.

Brun fedtstoffet i en stor stegepande. Læg stykkerne i med skindsiden nedad og brun dem godt over det hele.

Hæld cognac på, og lad den blive varm og sæt en brændende tændstik til ude i siden af panden, så cognacen brænder. Ryst panden lidt og lad ilden gå ud.

Hæld bouillon i, læg låg på og lad det simre til kødet er mørt, ca. 45 minutter. Tag kødet op og hold det varmt.

Rør piskefløde og mel sammen til en jævning uden klumper. Hæld jævningen i panden under omrøring. Lad den småkoge i ca. 5 minutter til den bliver tyk, stadig under omrøring.

Tilsæt peberrod og smag til med salt. Kom fasanstykkerne i og varm dem igennem.

serveres med råstegte kartofler, grønne bønner, gele og syltede løg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13744 gange,
og udskrevet 430 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mette  -  2008-01-05 23:01:31
Rigtig godt, og kan forberedes i god tid. Efter bruning på pande + cognac, kom jeg det i en ildfast fad, derefter i ovnen ved 175 g. i 1½ - 2 timer.

Poul Olsen  -  2007-03-08 19:18:55
Kære Gitte. Selvfølgelig kan man lave retten med Fasanbryster alene, men smagen bliver bedre når man bruger hele Fasanen. Du kan jo bare droppe benene eller give dem til katten!!!

Gitte  -  2007-01-02 14:48:41
kan man lave retten kun med fasanbrysterne

Sven Andersen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg giver Poul Olsen fuldstændig ret. Det var iøvrigt ham der anbefalede den.

Poul Olsen  -  0000-00-00 00:00:00
Denne fasan ret er den bedste jeg nogensinde har smagt, prøv den, den er nem at lave