Brasilianske ostebrød - Pao de Queijo

Brasilianske ostebrød - Pao de Queijo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Brasilen

BrasilenIndsendt :      Red:

Brasilianske ostebrød - Pao de Queijo, billede 4 Brasilianske ostebrød - Pao de Queijo, billede 1 Brasilianske ostebrød - Pao de Queijo, billede 2 Brasilianske ostebrød - Pao de Queijo, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Tapiokamel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.75 dl. Majsolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
70 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Kom først olie, mælk og æg i en skål. Dernæst tapiokamel, salt og revet parmesanost. Bland grundigt til dejen er lind og lidt sej.

Såt dejen på en smurt bageplade eller bagepapir som boller evt. med en ske.

Bag ostebrødene ved 200 grader C. i ca. 25 minutter, eller til de er gyldne og hule, når man vender dem ud og slår lidt på dem.


karakterer:
Opskriften er vist 41096 gange,
og udskrevet 1061 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (132 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7307 (1739 kcal)
KJ pr. stk. 608 (144 kcal)
Vægt ialt 559 gram
Vægt pr. stk. 46 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1306 KJ (310 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 17.3 gram
Kulhydrat 32.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Liliane Morriello  -  2011-10-12 19:47:00
Hmm, det er nok nærmere et forsøg på at lave Brasilianske ostebrød, Pao de Queijo, men Pao de Queijo er lavet af maniok mel, og det er ej heller parmasan men en forholdsvis blød frisk ost der skal bruges. Her kommer den rigtige opskrift: 4 tekopper Maniokmel (polvilho doce) 1 tekop milk 1 tekop vand 1 tekop olie 1 dyb tallerken revet queijo minas ralado Kan erstattes med revet mozzerella 3-4 æg 1 tsk salt Mælk, vand, olie og salt bringes i kog, og maniokmelen røres i. Når det begynder at køle ned røres æggene i et ad gangen, ligesom til Walesboller. Herefter røres den revne ost i. Herefter formes dejen i små boller ikke for store, de hæver meget, og bag i ovn ved 200 grader til de begynder at blive lysebrune og danne en skal. Det er æggene der ligesom ved walesboller får dem til at hæve. Pas på de er afhængighedsskabende. Mvh Liliane Morriello

Mette  -  2010-11-01 14:11:51
- Nogen der ved om de med held kan fryses ? :o)

Madleine  -  2008-06-22 19:23:53
uden "polvilho" som er mandioca mel, kan ostebrød aldrig får den rigtigt smag af brasilianske ostebrød....desvære...

Lisbeth  -  2007-06-24 09:24:24
Brøddene var et stort hit. de er meget nemme og lave, de hæver godt