Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brasilianske ostebrød

Brasilianske ostebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Brasilen

BrasilenIndsendt :



Ingredienser:
3 ½ dl.kartoffelmel
3/4 dl.majsolie
1 ½ dl.mælk (1½-2 dl)
1 æg
6 spsk.reven Parmesanost
½ tsk.groft salt
 
 
Opskrift:
Kom først olie, mælk og æg i en blender. Dernæst mel, salt og Parmesanost. Kom kartoffelmel i og blend grundigt til dejen er lind og lidt sej. Hæld den i små, smurte forme. Bag ostebrødene ved 200°c i ca. 25 minutter, eller til de er gyldne og hule, når man vender dem ud og slår lidt på dem


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (130 stemmer)

Opskriften er vist 36890 gange,
og udskrevet 1024 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Steg  -  2015-08-02 10:49:30
Maniok mel er også uden gluten

  -  2015-02-05 09:18:59
hvor mange boller får man ud af den portion

  -  2012-11-14 23:08:56
Ked af det at sige, man det har ikke noget med brasiliens østebrød at gøre, Pao de Queijo kraver mandioca mel, det kan ikke erstates med andre mel, da er selve mel der giver den klistet dej og smage. Det svar til at lave smørbrød på tost, isted for rugbrød!!!!!

Liliane Morriello  -  2011-10-12 19:47:00
Hmm, det er nok nærmere et forsøg på at lave Brasilianske ostebrød, Pao de Queijo, men Pao de Queijo er lavet af maniok mel, og det er ej heller parmasan men en forholdsvis blød frisk ost der skal bruges. Her kommer den rigtige opskrift: 4 tekopper Maniokmel (polvilho doce) 1 tekop milk 1 tekop vand 1 tekop olie 1 dyb tallerken revet queijo minas ralado Kan erstattes med revet mozzerella 3-4 æg 1 tsk salt Mælk, vand, olie og salt bringes i kog, og maniokmelen røres i. Når det begynder at køle ned røres æggene i et ad gangen, ligesom til Walesboller. Herefter røres den revne ost i. Herefter formes dejen i små boller ikke for store, de hæver meget, og bag i ovn ved 200 grader til de begynder at blive lysebrune og danne en skal. Det er æggene der ligesom ved walesboller får dem til at hæve. Pas på de er afhængighedsskabende. Mvh Liliane Morriello

Mette  -  2010-11-01 14:11:51
- Nogen der ved om de med held kan fryses ? :o)

Madleine  -  2008-06-22 19:23:53
uden "polvilho" som er mandioca mel, kan ostebrød aldrig får den rigtigt smag af brasilianske ostebrød....desvære...

Dorte  -  2008-03-17 21:50:36
Det er fordi det er kartoffelmel der skal i, netop fordi brødene er glutenfri:) jeg er selv igang med et eksperiment ligenu, dejen hæver, hvis den den bliver god, kommer opskriften herind:)

Lone L.  -  2008-03-01 15:47:56
Når man læser opskriften står der man skal putte mel i, men der er ikke nævnt mel i ingrediens-listen??

lone  -  2007-08-11 17:58:40
øh.. skal der ikke mel i og hvad hæver det af ???

Lisbeth  -  2007-06-24 09:24:24
Brøddene var et stort hit. de er meget nemme og lave, de hæver godt