Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rådyrfilet med broccolipure

Rådyrfilet med broccolipure, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrfilet - Dyrefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rådyrfilet med broccolipure, billede 4 Rådyrfilet med broccolipure, billede 1 Rådyrfilet med broccolipure, billede 2 Rådyrfilet med broccolipure, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.rådyrfilet
 salt
 hvid peber
1.5 tsk.tørret salvie
0.5 tsk.tørret timian
100 g.smør
 
250 g.friske champignon
150 g.gulerødder
100 g.selleri
1 løg
 
1 dl.vand
1 bundtpersille
1 spsk.stegesky
1 dl.piskefløde
 
 Broccolipuré:
500 g.broccoli
 salt
 hvid peber
2 spsk.piskefløde
1 tsk.smør
 


Opskrift:

Afpuds fileten og gnid den omhyggeligt med krydderierne.

Brun halvdelen af fedtstoffet i en pande og brun fileten godt.
Tag fileten af panden og hold den varm.

Rens og skyl champignoner, gulerødder og selleri. Pil løget og skær alt i små terninger.

Brun resten af fedtstoffet i panden, læg grønsagerne i og steg dem på svag varme i ca. 10 minutter. Skyl og hak persillen. Hæld stegesky over grønsagerne og rør persille i. Drys med salt og peber, læg den brunede filet i og steg i yderlig 6 – 10 minutter. Fileten tages op og fløden røres i.

Rens broccolien, skær den i stykker og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter.


Lad broccolien dryppe af. Mos eller kør den i en køkkenmaskine. Drys med salt og peber, rør fløde i og lad fedtstoffet smelte i mosen.


Skær fileten i skrå skiver og server med broccolipureen og grønsagerne til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 31350 gange,
og udskrevet 589 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu