Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flødehorn

Flødehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
2 dl.piskefløde
100 g.smør
40 g.gær
1 æg
1 æggeblomme
40 g.sukker
400 g.hvedemel
 
 pensling:
1 sammenpisket æg
2 spsk.fløde
 
 Pynt:
35 g.smuttede hakkede mandler
 lidt tesukker
 
Opskrift:
Smør og og fløde varmes til smørret er smeltet. Hæld det over i et andet fad, og når det er håndvarmt smuldres gæren i. Æg og æggeblomme piskes sammen med sukkeret og blandes i. Melet æltes i til slut. Slå dejen godt op ad siden af fadet inden den stilles til hævning. Lad den hæve 30 minutter. Dejen slås sammen og deles i 4 lige store dele. Lav en bolle af hvert stykke dej og rul den ud til en cirkel, 15 cm i diameter. Del hver cirkel i 4 og form nu hver trekant til horn ved at rulle dem sammen fra den brede side. Læg hornene på en bageplade og lad dem hæve 20 minutter. Pensl nu hvert horn med æggeflødemassen, der er rørt sammen, og drys med mandler og tesukker. Hornene bages ved 200 grader på midterste rille, til de er smukt gyldne, ca. 15-20 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12873 gange,
og udskrevet 871 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Fru Høy  -  2009-02-27 14:44:41
Jeg har nu lavet dem tre gange - den ene gang gik det helt galt og denne gang brugte jeg rigtig lang tid før de lykkedes. De er rigtig gode når de lykkes, men personligt er jeg kommet frem til at de ikke er besværet værd! Hvis du alligevel vil prøve, så hold igen med melet - dejen skiller hvis der bruges så meget mel som i opskriften.

rema  -  0000-00-00 00:00:00
det er lidt svære